Kaasstad Gouda

In het komende jaar, 2022, viert men in Gouda het feit dat de stad in 1272 stadsrechten heeft gekregen van Graaf Floris V.                                Het is evident dat de stad dit op uitbundige wijze zal vieren. Via de speciaal daarvoor ontwikkelde website gouda750.nl kunt u kennis nemen  van het rijk geschakeerde aanbod aan activiteiten.  

Lees meer »

Evolutieposter

In het vroege voorjaar van 2021 heeft een enthousiaste Martin de Lange van Rusch Mineralen B.V. ons verzocht een evolutieposter te maken. Zijn keuze was op ons gevallen simpelweg omdat hij een bewonderaar is van onze tekenstijl. Zijn doel was iets te laten maken dat niet alleen een eyecatcher zou worden in zijn nieuwe bedrijfsgebouw maar dat zeker ook geschikt zou zijn voor educatieve doeleinden.

Lees meer »

Nieuwe website

Dertig jaar lang hebben wij voor onze website dankbaar gebruik gemaakt van het werk van Josine Krant-Kraal. Helaas heeft zij ons op veel te jonge leeftijd moeten verlaten. Ze was een goede bekende van ons in onze Grontmij-periode en haar website ontwerp heeft ons in de afgelopen jaren niet alleen opdrachten opgeleverd maar zeker ook vele complimenten betreffende stijl en helderheid. Daar had ze met veel genoegen nog kennis van willen nemen. Chapeau en bedankt Josine...

Lees meer »