Het is gebleken dat onze kleurrijke tekeningen zich uitstekend lenen als informatieve eyecatcher en dat heeft geleid tot een en groot arsenaal aan drukwerk in de meest uiteenlopende vormen. Wij noemen er een aantal. Gezeefdrukt op vlaggendoek, gedrukt op raambiljetten, wijnetiketten, land- en waterkaarten, schoolplaten, ansichtkaarten, boekkaften, free-vision stickers voor achterop de autobus, folders, dorpsplattegronden, vakantieboeken, lespaketten en zelfs een keer als een gevisualiseerd jaarverslag.

Een aantal willen we specifiek noemen.

Een opdracht van uitgeverij Agteres voor het ontwerpen en tekenen van zes schoolplaten over techniek. Het was prettig samenwerken met deze uitgever die ons bovendien alle keuzevrijheid gaf tijdens het ontwerpproces. 

Een opdracht van de Provinciale Bibliotheek Friesland voor het leveren van 60 vlaggen met daarop een compilatie van voor Friesland karakteristieke beelden. Iedere bibliotheek in Friesland kreeg een dergelijk banier, staand model 100 x 220 cm. en gedrukt bij de Dokkumer Vlaggen Centrale, voor educatieve doeleinden.

Een opdracht van multiculturele Vensterschool SPT in de stad Groningen voor het uitbeelden van hun doelstellingen, aktiviteiten en lesmethodes. De tekening is gescand, digitaal vergroot in vier gelijke vertikale banen en de prints zijn geplaatst in vier 3 m. hoge  lichtbakken. Onze filosofie voor het ontwerp kunt u lezen in het archief.

Nieuw!

Lees meer over het project "Kaasstad Gouda" via de volgende link

Archief